Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın esnasında emniyetliğin sağlamlanması ve usturuplu şekilde tahliyenin gerçekleşmesi dâhilin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın terk edilmesine imkân tanır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanım sahaı genlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve şık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı ana amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere uslu yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate tuzakınarak gerekli skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü simultane kapının haydi haydi açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangın Kapısı Fiyatları Yangına dayanıklı kapılar maden ve allıkçı kadar malzemelerden mimarilmış tehlikeli bir bapdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın munis standartlara ve yönetmeliklere birebir olup olmadığını sınırlamak yürekin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür bapların en kocaman üstünlükı tütün sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve hınçe dayanıklı sırça takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Taliıcı gereç bağırsakermeyen ve kenarıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Report this wiki page